Zabočanin Goran Deak, osnivač TDA, nominiran za nagradu Global Startup Awards u kategoriji osnivača godine

“Moji najbliži znaju koliko sam vjerovao i uložio u ovu ideju. Nismo se opustili nakon dobivenih priznanja, već smo radili jače i više”

Objavljeno: 11.09.2019. JJ

Zabočanin Goran Deak, osnivač TDA, prvog globalnog marketplacea koji povezuje poduzeća s marketinškim agencijama, nominiran je u kategoriji “Founder of the year”, odnosno, osnivač godine, od strane Global Startup Awards.
Ova nominacija samo je jedna u nizu od pokazatelja uspješnosti TDA. Naime, početkom veljače TDA je zatvorio najbržu crowdfunding kampanju na Funderbeam platformi, a nedugo nakon toga odabrani su u top 50 startupova u svijetu od strane Startup Grinda, najveće startup zajednice u svijetu. Osim Funderbeama, TDA se istaknuo kao prva investicija Fil Rouge Capitala, novonastalog hrvatskog VC fonda.

Vjetar u leđa

– Moji najbliži znaju koliko sam vjerovao i uložio u ovu ideju, odnosno, danas TDA. Cijeli put i razvoj praćen je brojnim priznanjima i pokazateljima da smo na pravom putu, što nam je davalo prijeko potrebni vjetar u leđa. Nismo dopustili da se opustimo nakon navedenih priznanja, već smo radili jače i više. Mislim da se to najviše vidi po broju nagrada, ali i ovoj nominaciji – ističe Deak.
Od listopada 2018. do danas, na TDA je prijavljeno više od 4000 agencija diljem svijeta te projekti u vrijednosti većoj od 260 milijuna kuna. Za Deaka možete glasati putem linka.

Izvanredna dostignuća

Inače, TDA je prvi marketplace koji spaja kompanije i digitalne agencije diljem svijeta. Funkcionira poput online stranice za upoznavanje te omogućuje kompanijama i digitalnim agencijama da se upoznaju, neovisno o tome gdje se nalaze u svijetu, bez da napuštaju udobnost vlastitog ureda. Sjedište TDA nalazi se u Zaboku, dok je u Zagrebu ured. Započevši s radom u Danskoj 2012. godine, Global Startup Awards svake godine odabire i nagrađuje one iz tehnoloških/web industrija koji su pokazali izvanredna dostignuća u poslu kao i doprinosu u zajednici, a dodjeljuje nagrade u nekoliko kategorija: za osnivača godine, startup godine, najbolji IoT startup i najbolji Coworking prostor.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba