Jedini hotel u Zagorju koji ima sve što biciklistima treba – od servisa do specijalizirane prehrane

ISTRAŽITE ZAGORJE NA DVA KOTAČA: Neka prvi certificirani bike hotel u Zagorju, Bluesun hotel “Kaj”, bude baza vaših avantura

Objavljeno: 11.09.2019. zagorjeinternational

Bluesun hotel “Kaj” prvi je certificirani bike hotel u Zagorju! Prestižni hotel u Mariji Bistrici dobio je potvrdno rješenje Ministarstva turizma da su ispunjeni svi uvjeti kako bi mogao postati središnjom cikloturističkom bazom ovog kraja.

Zagorski brežuljci idealan su kraj za obilazak na dva kotača. Biciklističke staze su nadohvat ruke, a “Kaj” sada i formalno postaje hotel koji ima sve što biciklistima treba, od servisa do specijalizirane prehrane.

Stručna pomoć, najam i sigurno spremanje bicikla

U “Kaju” ćete tako pronaći infopunkt za bicikliste, gdje se možete informirati o stazama i područjima za biciklističke izlete. Bicikl možete iznajmiti i povesti se u organizirane ture pod stručnim vodstvom, a može ga se prevesti i bike taxijem.

Pitomi zagorski kraj najbolje ćete upoznati biciklom.

Kad se vratite iz vožnje, bicikl slobodno odložite u nadziranu prostoriju opremljenu za njihovo spremanje. Tu je i bike specijalist, koji će vam pomoći sa svim pitanjima koja ćete eventualno imati. Svog ćete ljubimca moći i održavati, a za pranje vaše sportske odjeće će se također svakodnevno brinuti osoblje hotela. U “Kaju” možete dogovoriti i profesionalnog vodiča za biciklističke izlete iz poduzeća STTUBE d.o.o.

Prehrana prilagođena biciklistima

Da bi energija uvijek bila na visini, ponuda jela i pića u pansionskom ili a la carte aranžmanu prilagođena je biciklistima, a za izlet će vam osoblje spakirati i lunch paket. A nakon napornog dana najvažniji su odličan obrok za povrat energije i dobar odmor – u “Kaju” vas čeka oboje!

Skriveni kutci netaknute prirode, stare zagorske kleti, dvorci i autentična sela… Istražite Zagorje na dva kotača! Neka prvi certificirani bike hotel u Zagorju, Bluesun hotel “Kaj”, bude baza vaših avantura.

Za informacije i rezervacije javite nam se na broj telefona +385 49 326 – 600 ili na e-mail adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba