Uspješan nastup članova Wushu kluba Wolf Gym VT na međunarodnom turniru u Novom Bečeju

Martin Prekrat osvojio pehar za najboljeg pionira turnira

Objavljeno: 10.09.2019. IB

U sportsko – rekreativnom centru “Jedinstvo“ u Novom Bečeju, u subotu je održan 15. jubilarni turnir u wushu kung fu sportu, koji organizira Kungfuvušu savez Srbije. Sudjelovalo je preko 200 natjecatelja iz šest država – Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Mađarske, Gruzije i Hrvatske.
Wushu klub Wolf Gym Veliko Trgovišće nastupio je s pet natjecatelja, kao jedini predstavnik Hrvatske. U uzrastu djece, Tin Stiperski osvojio je treće mjesto. Kod mlađih pionira, Nik Špoljar osvojio je prvo mjesto, dok je Leon Radovanić bio drugi. Kod starijih pionira, Martin Prekrat i Ivan Gašparić osvojili su prva mjesta. Pehar za najboljeg pionira turnira pripao je Martinu Prekratu.
– Možemo reći da smo, budući da je ovaj turnir prvi nakon ljetne stanke, i više nego zadovoljni postignutim rezultatima. Sljedeći izazov pred nama je 21. rujna u Srebrenici, gdje ćemo, osim u uzrastu djece i pionira, nastupiti i u uzrastu kadeta, juniora i seniora, odnosno, s kompletnim natjecateljskim timom – ističu iz Wushu kluba Wolf Gym VT.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba