Svoju su dominaciju potvrdili proteklog vikenda, na 10. Kupu grada Čakovca

Muška mladež DVD-a Bedekovčina četvrti puta osvojila Kup Hrvatske vatrogasne zajednice

Objavljeno: 09.09.2019. JJ

U subotu je muška mladež DVD-a Bedekovčina nastupila na 10. Kupu grada Čakovca, čime su uspješno završili 10. Kup Hrvatske vatrogasne zajednice za mladež. U Čakovcu je nastup bio nešto ležerniji, jer je pobjeda u Kupu bila osigurana i prije. Inače, Kup natjecanje sastoji se od četiri nastupa, od kojih se boduju tri najbolja.

Državno natjecanje

Tako je muška mladež iz Bedekovčine osvojila prva mjesta na Kupu Mirka Kolarića u Varaždinu, na Kupu Sv. Florijana DVD-a Ostrna u Božjakovini i Kupu Posavine u Desnom Trebarjevu, što im je bilo dovoljno za ukupne pobjednike, s maksimalnim brojem bodova 60. Ovom pobjedom, kao i titulom aktualnih državnih prvaka, Bedekovčanci su osigurali plasman na Državno vatrogasno natjecanje, koje će se održati iduće godine u Čakovcu.
U ekipi koja je osvojila Kup Hrvatske, su Karlo Runjak, Filip Jagarčec, Martin Škreb, Nikola Mutak, Dario Bosec, Dorotea Petrovečki, Mihael Petrovečki, Barbara Ban, Marija Ban i David Boroš. Treneri i voditelji su Željko Odak i Božidar Novosel, a tu je i neizostavni Loca Alojz Mirt, kao logistika u prijevozu.

Krapinske Toplice

Od deset održanih kupova, muška mladež DVD-a Bedekovčina je po četvrti puta osvojila Kup Hrvatske. Uz njih, na natjecanju u Čakovcu vrlo se uspješno predstavila i ženska mladež DVD-a Krapinske Toplice, koja je u ukupnom poretku osvojila izvrsno drugo mjesto, iza brončanih olimpijki, DVD-a Nuštar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba