Važna obavijest iz Grada Krapine

Zbog Tjedna kajkavske kulture i Zagorskog gospodarskog zbora, doći će do zatvaranja prometa u nekoliko ulica

Objavljeno: 05.09.2019. IB

U svrhu održavanja Tjedna kajkavske kulture i Zagorskog gospodarskog zbora, u Krapini će doći do zatvaranja nekoliko ulica za sav promet. Tako će se za potrebe održavanja manifestacije “Vinski plac“, za sav promet zatvoriti dionica od Trga Ljudevita Gaja, od ulaza u Šetalište hrvatskog narodnog preporoda prema mostu sv. Ivana Nepomuka, i to u petak, 6. rujna od 7 sati do ponoći, te od subote, 7. rujna do ponedjeljka, 16. rujna, 24 sata na dan.
Ulica Ljudevita Gaja od kuće Jurman do Trga Ljudevita Gaja, Trg Ljudevita Gaja, dionica od Ulice Ljudevita Gaja do Magistratske ulice te Magistratska ulica zatvaraju se za sav promet u subotu, 7. rujna i nedjelju, 8. rujna, od 14 do 4 sata, u ponedjeljak, 9. rujna, i utorak, 10. rujna, od 17 do 2 sata, u srijedu, 10. rujna, od 16 do 2 sata, te u četvrtak, 12. rujna, petak 13. rujna i subotu, 14. rujna, od 15 do 4 sata.
Trg Stjepana Radića – odvojak od kuće Ranogajec do Šetališta hrvatskog narodnog preporoda i Trg M. D. Grmeka, zatvara se za promet od srijede, 11. rujna, do subote, 14. rujna, od 7 do 23 sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba