SPAŠAVANJE KAO NA FILMU: U drami koja se ove noći odvijala na Sljemenu, zagrebački vatrogasci su, da bi došli do unesrećenih, morali koristiti užad i posebna nosila

DVOJE LJUDI OZLIJEĐENO: Mercedesom sletjeli sa Sljemenske ceste u 20-ak metara duboku provaliju

Objavljeno: 04.09.2019. zagorjeinternational

U noći s utorka na srijedu, Mercedes C klase je sa Sljemenske ceste sletio u provaliju od 20-ak metara i završio na krovu. Sudeći po fotografijama koje je objavila Javna vatrogasna postaja Zagreb, spašavanje je bilo kao u najboljim akcijskim filmovima holivudske produkcije, ali i iznimno neugodno.

FOTO: Vatrogasna postrojba Zagreb

– Izašli smo na intervenciju u 2.38 sati, a ozlijeđene smo izvukli pomoću užadi i posebnih nosila, rekli su zagrebački vatrogasci za 24 sata, dodajući kako su ljude iz vozila predali liječnicima koji su ih prevezli na obradu, ali još se ne zna težina njihovih ozljeda.
Neslužbeno doznajemo da je do slijetanja došlo uslijed neprilagođene brzine, zbog čega je vozač u zavoju izgubio nadzor nad vozilom. U nesreći je ozlijeđeno dvoje ljudi.

FOTO: Vatrogasna postrojba Zagreb
FOTO: Vatrogasna postrojba Zagreb

Najnovije po kategorijama

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

OSJEĆAJU SE TUŽNO I ZABORAVLJENO OD SVIJU: Kuća Viktorije Lešković (78) i Josipa Perešina (72) iz Jakšinca nakon potresa u ožujku dobila je crvenu oznaku. Dom su odbili napustiti jer, kažu, nisu dobili nikakav službeni dokument, i od tada čekaju rješenje svoje situacije, strahujući od novog potresa, koji bi za njih mogao biti koban

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

Objavljeno: 24.01.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter