U akciji “Školska vila“, u organizaciji djevojaka iz Udruge “Svatko ima svoju priču“, za 44-ero učenika OŠ Bedekovčina prikupljeni paketi sa školskim potrepštinama i odjećom

DOBIT ĆE RUKSAKE, TENISICE, ŠKOLSKI PRIBOR: “Očekujemo osmjehe na licu učenika te im želimo sretnu i uspješnu novu školsku godinu”

Objavljeno: 04.09.2019. IB

Završena je još jedna akcija “Školska vila“, u sklopu koje su se prikupljali paketi sa školskim priborom i odjećom za djecu Osnovne škole Bedekovčina, a koju je organizirala Udruga “Svatko ima svoju priču“. Predsjednica udruge Barbara Sente rekla nam je kako je to akcija koju organiziraju četvrtu godinu zaredom, na početku nove školske godine.
– Ove godine prikupili smo 44 paketa za djecu koju odabere stručna služba škole, uz pomoć učitelja. Većinom se radi o braći kojih ima petero u školi i slično. Imali smo točno određen popis, što točno kojemu djetetu treba. Radi se o ruksacima, tenisicama, bilježnicama, školskom priboru, a bilo je i odjeće te slatkiša. Paketi su prekrasni i bogati, odnijele smo ih u  školu i djeca ih sa svojim roditeljima mogu preuzeti u četvrtak od 9 do 12 sati – istaknula je predsjednica udruge te zahvalila svima koji su se uključili.
–  Očekujemo osmjehe na licu učenika koji će preuzeti svoj paket, te im želimo sretnu i uspješnu školsku godinu – zaključuje Sente.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba