Dođite i uživajte u nogometu i dobroj zabavi uz Zagorje Express

PRIJAVE U TIJEKU: Športska udruga Bobovje i Pristava sljedećeg petka organizira prvi Festivalski mininogometni turnir 2019.

Objavljeno: 03.09.2019. IB

Športska udruga Bobovje i Pristava ovog petka organizira prvi Festivalski mininogometni turnir “3 na 3” na igralištu u Bobovju, u sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini. Prijave su moguće do četvrtka u 20 sati, nakon čega će biti izvlačenje. Kotizacija po ekipi je 200 kuna, a maksimalan broj igrača po ekipi je pet. Najboljima će biti dodijeljene nagrade, pa su tako za prvo mjesto osigurani novčana nagrada, pehar i poklon bon u Krambergeru, za drugo mjesto novčana nagrada, pehar i poklon bon u Ilir Baru, za treće mjesto novčana nagrada, pehar i poklon bon u Foodbar Garozzu te za četvrto mjesto nagrada Športske udruge B.I.P. Također, dodijelit će se pehar za najboljeg igrača, koji će dobiti i poklon bon u Salonu za masažu “Jasmin”, a za dobru zabavu pobrinut će se band Zagorje Express.
Za prijave ekipa javite se na broj 091/764 69 50 (Antonio) ili 098/165 65 14 (Stjepan), a više informacija potražite na Facebook stranici Športske udruge B.I.P.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba