Pronađi sve za školu!

Povratak u školu lakši je uz odličnu zabavu u Westgateu

Objavljeno: 03.09.2019. zagorjeinternational

Drrrn, uskoro će zazvoniti zvono koje će označiti početak nove školske godine. A za lakši povratak u školu, omiljeni centar shoppinga i zabave pripremio je pregršt sadržaja za svoje školarce, ali i one koji će to tek postati. Prošle subote velika dječja
modna revija najvećeg Baby Centra okupila je brojne roditelje i djecu, a super ponuda dječjih artikala po odličnim cijenama donijela je za svakoga ponešto.

U WESTGATE KRENI I ZA ŠKOLU SE OPREMI

Povratak u školu lakši je uz najbolje modne krpice u kojima će mali školarci zablistati u školskim klupama, ali i na hodnicima i školskom igralištu. Najveća ponuda školskog pribora u poznatim trgovinama poput AB Bookshopa pripremit će mališane za nove radne pobjede, a najveća ponuda odjeće, obuće i modnih dodataka na preko 20 tisuća kvadrata opremit će klince i klinceze za nadolazeću školsku sezonu. Trgovine Baby Center, Next, Baby Land, Idexe, s. Oliver, Denis, Froddo, Mass i brojne druge imaju najbolju ponudu povodom povratka u školu i zaista u Westgateu svatko može pronaći sve što treba za opremiti svoje školarce i one koji će to tek postati. Ali to nije sve jer Westgate Shopping City svojima najmlađima i ovog vikenda donosi pregršt zabavnog sadržaja i super pogodnosti za kupnju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba