Sportskim događanjima završilo “Ljeto u Mariji Bistrici“

Na turniru ulične košarke pobijedili “Pesi“, a na biciklijadi Selnica – Gusakovec bicikliralo 170 biciklista svih uzrasta

Objavljeno: 02.09.2019. zagorjeinternational

Proteklog vikenda je završila manifestacija “Ljeto u Mariji Bistrici“, u sklopu koje su održana sportska događanja. Tako je u subotu na rasporedu bio turnir ulične košarke (3 na 3). Okupilo se sedam ekipa, a slavili su domaćini, ekipa ”Pesi” u sastavu Martin Perković, Antun Palanović, Sebastijan Čutura i Dominik Čutura. Drugo mjesto pripalo je ekipi ”Ksaver” (Mače/Zabok), za koju su igrali Dean Herceg, Dario Herceg, Lovro Bašić i Mislav Martinić, dok je treća bila ekipa “Godfathers” iz Krapine, za koju su igrali Martin Mlinarić, Martin Benc, Dorian Brodar i Petar Boronjek. Za najboljeg igrača proglašen je Martin Perković iz Marije Bistrice. U sklopu turnira održano je i natjecanje u tricama, na kojem je pobijedio Dalibor Šamec iz Zlatar Bistrice.
U nedjelju je održana 13. biciklijada Selnica – Gusakovec na koju se odazvalo 170 biciklista svih uzrasta. Po lijepom, iako i sparnom vremenu moglo se uživati u biciklijadi, koja je dužine 10-ak kilometara, po stazi namijenjenoj za brdski biciklizam. Organizator je uz sponzore osigurao besplatna osvježenja na odmorištima, ručak za sudionike i nagradnu tombolu, s vrijednim nagradama. Također, na startu je omogućena registracija bicikala, te provjera zdravstvenog stanja u Kutku zdravlja, sponzora Salvus. I ovoj biciklijadi pomogli su i volonteri GDCK Donja Stubica, kao i članovi DVD-a Selnica, te Lojzekova hiža, obitelj Bajs i obitelj Škvorc. Organizator je Turistička zajednica općine Marija Bistrica, u suradnji s Općinom Marija Bistrica i brojnim sponzorima.

FOTO: RMB 

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba