TO SU PRAVE PUCE: Bravo, bedekovčanske vatrogaskinje!

Seniorke DVD-a Bedekovčina osvojile Kup HVZ-a i izborile plasman na Državno vatrogasno natjecanje

Objavljeno: 01.09.2019. JJ

Seniorska ekipa žene B DVD-a Bedekovčina u subotu je nastupila na 36. Kupu Posavine u Desnom Trebarjevu, čime su vrlo uspješno završile 14. Kup Hrvatske vatrogasne zajednice za odrasle vatrogasce.
Naime, ovo natjecanje sastoji se od četiri nastupa, od kojih se boduju tri najbolja. Tako su bedekovčanske vatrogaskinje, nakon što su ove godine propustile Kup Dalmacije, osvojile drugo mjesto u Varaždinu na Kupu Mirka Kolarića, zatim prvo mjesto u Ivanić Gradu, na Kupu Stjepana Đure Deželića i u subotu drugo mjesto na međunarodnom Kupu Posavine, što im je bilo dovoljno za ukupne pobjednice.
Ovom pobjedom osigurale su plasman na Državno vatrogasno natjecanje dogodine u Varaždinu, koje će potvrditi na županijskom natjecanju u Zaboku. Za ekipu su nastupile, Jasnica Supina, Gordana Brlek, Mirjana Suntešić, Ljiljana Mlinarić, Nataša Ivančić, Ivana Jadan, Štefica Habljak, Jasenka Hranić i Anita Habulin. Ovim uspjehom ušli smo među rijetke zagorske ekipe seniora koje su osvojile pehar i prvo mjesto na državnim natjecanjima, uz DVD Regeneraciju i DVD Brezovu.
Isto tako, muška mladež je s tri prva mjesta kolo prije kraja osigurala pobjedu u Hrvatske vatrogasnom kupu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba