DANAS POČINJE “EKO, ETNO, FLETNO FESTIVAL” U KUMROVCU: Organizatori pripremili zanimljiv trodnevni program, sutra događanja tijekom čitavog dana

Uživajte u nastupima KUD-ova i prikazu tradicijskih obrta, a po prvi puta održava se i natjecanje vokalnih skupina

Objavljeno: 30.08.2019. JJ

Danas počinje druga po redu manifestacija “Eko, etno, fletno festival”. Od 16 sati na Sportsko – rekreacijskoj poljani u Razvoru na rasporedu je edukativna radionica pod nazivom “Zdravlje i sport”, prikaz vatrogasne vježbe za djecu i turnir u crossmintonu, a u 20 sati počinje zabavni program.

Zanimljive radionice

Sutra će posjetitelji moći uživati u cjelodnevnom zabavno – kulturnom programu, koji počinje u 10 sati, prikazom tradicijskih obrta i radionicom nematerijalne baštine. Od 11 do 14 sati održavat će se revijalni nastupi KUD-ova, a svečano otvorenje manifestacije je u 15 sati. U prigodnom programu nastupit će Desinićke mažoretkinje, Puhački orkestar “Lijepa naša“ Kumrovec i sopranistica Josipa Lončar, nakon čega slijedi natjecanje vokalnih skupina. U 20 sati ponovno je na rasporedu zabavni program.

Kazališna predstava

U nedjelju će se održati biciklijada “Po plavem trnaci“ te u 20 sati kazališna predstava Kerekesh Teatra “Pod hitno na hitnu“, u Znanstveno – studijskom centru (Spomen dom). U sklopu manifestacije, održava se i biciklistička utrka najpoznatijim selom na svijetu – Granfondo Kumrovec, koja će trajati tri dana. Organizatori manifestacije su Općina Kumrovec, Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela i Muzej “Staro selo” Kumrovec.



VAŽNA OBAVIJEST IZ OPĆINE KUMROVEC

Zbog održavanja manifestacije “Eko, etno, fletno festival”, na snazi je privremena regulacija prometa

Zbog održavanja manifestacije “Eko, etno, fletno festival”, u Kumrovcu je ovih dana na snazi privremena regulacija prometa. Već od četvrtka pa sve do ponedjeljka zbog ukrasa u Ulici Josipa Broza, ona će biti zatvorena za sva vozila iznad tri metra, dok će u subotu biti privremeno zatvorena za sva vozila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba