Očekuju vas vrhunska DJ imena, profesionalne plesačice i brojna iznenađenja

Predstavljamo prvi zagorski festival elektronske i klupske glazbe!

Objavljeno: 28.08.2019. zagorjeinternational

Predstavljamo prvi zagorski festival elektronske i klupske glazbe, koji će se održati ovog petka i subote. Budite dio najvećeg ljetnog partyja na terasi pivnice Punkt Beer House u Mokricama! U dva dana festivala, uživajte u vrhunskoj elektronskoj glazbi, visokoj produkciji razglasa i rasvjete, profesionalnim plesačicama i brojnim drugim iznenađenjima. Festival se organizira u suradnji s Turističkom zajednicom grada Oroslavja, a partneri su Schweppes, Bulldog gin i Belina. Očekuju vas vrhunska DJ imena koja nastupaju na vodećim festivalima u regiji i brojnim popularnim klubovima. Ovo je idealna prilika za podružiti se s ekipom sa stilom prije početka jeseni, nove školske godine ili povratka na posao.

Nastupaju DJ Kosta Radman, DJ Zrna, DJ Lorenzo i Random Noise live set. Za plesni program zadužene su La Femme Sisters, a za light show, Smash Light.

DJ KOSTA RADMAN

Kosta Radman jedan je od najperspektivnijih EDM-ovih talenata koji dolazi iz Hrvatske. Svojim energičnim DJ nastupima u klubovima i na festivalima u cijeloj regiji, Kosta čini obožavatelje elektronske glazbe ekstatičnim, istovremeno svirajući uz bezbroj svjetskih DJ superstara: Tiesto, Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Alesso, Nari & Milani, Thomas Gold, Bingo Players, Joachim Garraud, AN21 i mnogi drugi. Trenutno je, šestu godinu zaredom, rezidentni DJ najpopularnijeg hrvatskog obalnog kluba “Papaya” koji je, prema uglednom časopisu “DJ Mag”, trenutno na 25. mjestu ljestvice top 100 klubova.

DJ LORENZO

Lorenzo je glazbeni projekt kojeg u izvođačkom smislu predstavlja DJ Marko Kantolić, sveprisutni DJ u klubovima Hrvatske i regije. U prvom singlu “Sve sam znala i prije”, koji je svoju premijeru imao na Otvorenom radiju, svojim prepoznatljivim vokalom pridružila mu se višestruka dobitnica glazbene nagrade Porin Mia Dimšić, trenutno najpopularnija mlada pjevačica u Hrvatskoj, čije pjesme vladaju top ljestvicama. Uz Miju, do sada je realizirao suradnju s Antonelom Doko na pjesmi “Sve što pomislim”, perspektivnim mladim Davidom Magdićem na pjesmi “Osjećam laž”, Goranom Boškovićem iz grupe Fluentes, na pjesmi “Samo tvoj” i posljednji u nizu singlova koji tek dolazi s Ivanom Dečakom, “S tobom sve je ludo”.

DJ ZRNA

DJ Zrna jedan je od začetnika R’n’B Confusion večeri u zagrebačkim klubovima Piranha i Gjuro2. Kao rezident DJ R’n’B Confusiona radi od 2002. godine. Uz rezidencije u Gjuri2 i Piranhi, čest je gost u klubovima diljem Hrvatske i Europe. Surađivao je s brojnim glazbenicima i svirao na nastupima Snoop Dogga, Montell Jordana, DJ Shortee Blitza, Ivy Chanella, Blackstreeta, Horace Browna, DJ Atwara, DJ asha itd. Nastupao je u mnogim ekskluzivnim klubovima: Piranha (CRO), Gjuro2 (CRO), Papaya (CRO), Terminal (CRO), Cvetličarna (SLO), Hypnotic (SRB), Ambis (SRB), Indigo bar (CRO), Hypnotic (SRB), Colloseum (MK), Kiss (GER)…

RANDOM NOISE

Random Noise je minimal Techno projekt započet prije pet godina. Fokus je na live nastupu, što je pravi put za hrvatskog techno producenta, poznatog po tome da samostalno izvodi uživo i stvara glazbu koja je u trenutku… Njegova glazba nudi rijetki spoj populističkih intenziteta i nijansirane muzikalnosti. S dubokim razumijevanjem za potrebe dance floora i univerzalnim zakonima housea i techna, izbacio je nova pravila, izvlačeći trikove naučene iz elektro, pa čak i drum’n’bassa u minimalne klubove. Produkcije Random Noise glazbeno su putovanje dubokih hipnotičkih zvukova i teških ritmova koji pokreću tijelo. Glazba se izvodi ekskluzivno na hardverskoj opremi, tako da možete očekivati da će svaki set biti drugačiji.

REZERVACIJE STOLOVA

Za rezervacije stolova možete se javiti u inbox stranice Punkt Beer House ili na broj telefona 099/396 67 70.

Najnovije po kategorijama

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

HRABRA MAMA ŽELI ŽIVJETI: Ana Mari Ljutić, unatoč tome što ju je izjedao rak, rodila je sinčića, no, zbog teških posljedica i danas ovisi o zahtjevnim i skupim medicinskim tretmanima

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

Objavljeno: 05.08.2020. JJ

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter