Pravi mali festival nogometa u Svetom Križu Začretju

Na Turniru limača NK Jedinstva, pobijedila ekipa NK Varteks Škola nogometa, najbolji igrač bio je Petar Županić (NK Klanjec)

Objavljeno: 28.08.2019. JJ

U sklopu manifestacije “Prvi glas Zagorja”, u utorak je održan Turnir limača svetokriškog Nogometnog kluba Jedinstvo. Turnir je osvojila ekipa NK Varteks Škola nogometa, drugi je bio NK Klanjec, treća Nogometna Škola Dinamo i četvrti NK Tondach Bedekovčina. Najbolji igrač turnira bio je Petar Županić (NK Klanjec), najbolji strijelac Alen Tuk (NK Varteks), a najbolji golman Leo Kocijan (NK Varteks). Uz odigravanje utakmica, održano je i natjecanje u raspucavanju penala metodom eliminacije. Pobjednik je bio Fran Šoštarić.
– Na našim se terenima održao pravi mali festival nogometa. Uz pregršt zabave za naše najmlađe na sportskim terenima, uživali smo i u dobrom nogometu i pravoj sportskoj atmosferi. Bravo za sve ekipe koje su nastupile! Ponosni smo na vas! Zahvaljujemo svim momčadima, roditeljima, djeci i gledateljima, bez kojih ovaj lijepi događaj ne bi bio moguć. Također se zahvaljujemo svima koji su pomogli oko organizacije i održavanja – poručili su iz NK Jedinstva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba