Sljedećeg vikenda u Kumrovcu “Eko, etno, fletno festival“

Dođite i uživajte u nastupima KUD-ova i vokalnih sastava, biciklijadi “Po plavem trnaci“ i predstavi Kerekesh Teatra

Objavljeno: 25.08.2019. IB

Sljedećeg vikenda u Kumrovcu se održava manifestacija “Eko, etno, fletno festival”. U petak, 30. kolovoza, započet će biciklistička utrka najpoznatijim selom na svijetu – Granfondo Kumrovec, koja će trajati tri dana. Na Sportsko – rekreacijskoj poljani u Razvoru od 16 sati će se održati edukativna radionica “Zdravlje i sport“, prikaz vatrogasne vježbe za djecu i turnir u crossmintonu, a u 20 sati počinje zabavni program. U subotu u 10 sati bit će prikaz tradicijskih obrta i radionice nematerijalne baštine, a u 11 sati revijalni nastupi KUD-ova. Svečano otvorenje manifestacije je u 15 sati, a u prigodnom programu nastupit će Desinićke mažoretkinje, Puhački orkestar “Lijepa naša“ Kumrovec i sopranistica Josipa Lončar, nakon čega slijede nastupi vokalnih skupina, a od 20 sati zabavni program.
U nedjelju, 1. rujna, održat će se biciklijada “Po plavem trnaci“ te u 20 sati kazališna predstava Kerekesh Teatra “Pod hitno na hitnu“, u Znanstveno – studijskom centru.
Organizatori manifestacije su Općina Kumrovec, Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela i Muzej “Staro selo” Kumrovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba