Moći ćete se upoznati s prostorom i članovima coworking zajednice, sudjelovati na dva predavanja te uživati u nastupu stand up komičara

Dođite 5. rujna u Zabok, na Dan otvorenih vrata STIR UP-a, prvog coworking prostora u KZŽ

Objavljeno: 24.08.2019. zagorjeinternational

U četvrtak, 5. rujna, održat će se Dan otvorenih vrata STIR UP-a, prvog coworking prostora u Krapinsko – zagorskoj županiji.
STIR UP je novi coworking prostor u samom centru Zaboka, u Ulici Matije Gupca 64, Poslovni centar, I kat. To je inspirativan i fleksibilan coworking prostor, kreiran za pojedince i tvrtke koje cijene dizajn, funkcionalnost, prijateljsku uslugu i pažnju posvećenu detaljima. Savršeno mjesto za evente, radionice, prezentacije i sastanke.
Svi posjetitelji moći će tijekom cijelog dana upoznati prostor, kao i razgovarati s članovima coworking zajednice.
Službeni program povodom otvorenja coworking prostora počinje u 16 sati, uz voditeljstvo i nastup poznatog stand up komičara Aleksa Curaća Šarića. Za posjetitelje su pripremljena i dva kratka predavanja, a održat će ih Luka i Tin iz agencije Async Labs, koja se bavi softverskim razvojem rješenja za klijente.
Luka Klancir, koji svoje korijene vuče iz Zlatar Bistrice, napisao je knjigu “Lean It If You Mean It”, o njemu se često piše u medijima, kao uspješnom mladom poduzetniku, koji je prošle godine dobio i nagradu “Vidi 30 ispod 30“. Ujedno je COO poduzeća Async Labs, koje u svojem rukovođenju drži prvi Hrvatski Bitcoin portal. Luka će održati predavanje na temu – Bitcoin, Blockchain and the Great Beyond.
Drugi predavač je Tin Jurković, također iz poduzeća Async Labs, u kojem je zaposlen kao iOS developer. Tin svoju strast dijeljenja znanja i iskustva potvrđuje i nedavno održanim predavanjem na trećem WordPress Meetup-u u Zagrebu, gdje je svojim predavanjem podijelio praktično znanje s publikom i nasmijao ih do suza. Tin će održati predavanje na temu “Client Communication”.
Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, uz prethodnu rezervaciju na e-mail: [email protected] ili na samom FB eventu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba