BRAVO, NAŠI ZAGORCI! Najbolji strijelac bio je Karlo Pavlinić, a najbolji igrač Filip Pavlinić

Zagorje Boysi pobjednici velikog međunarodnog turnira Sportskih igara mladih u nogometu

Objavljeno: 21.08.2019. IB

Coca – Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu, koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodio je čak 1175 gradova i mjesta u regiji. Nakon što su na njemu osvojili titulu prvaka Hrvatske u malom nogometu, Zagorje Boysi iz Zaboka sinoć su se borili u velikom međunarodnom finalu ovog najvećeg malonogometnog turnira u regiji, s momčadima iz BiH i Srbije, te osvojili prvo mjesto. Protiv momčadi ŠKS Opovo izgubili su na jedanaesterce, a “Kost i kožu“ su pobijedili s 4:1, što im je bilo dovoljno za prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je ekipi “Kost i koža“ iz Banovića iz BiH, a treće mjesto ŠKS-u Opovo iz Srbije.
Najbolji strijelac bio je Karlo Pavlinić, a najbolji igrač Filip Pavlinić, obojica iz zabočke momčadi. Za Zagorje Boyse nastupili su Mihael Štih, Karlo Pavlinić, Filip Pavlinić, Filip Vrančić, Karlo Stiperski, Fran Šoštar, Tin Gregurić, Borna Brezak i Lovro Stepić.
Coca – Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba