U Đurmancu održan 18. Memorijalni malonogometni turnir “Miljenko Škrlec Joža“

Pobjedu odnijela ekipa “Štefan“ iz Kumrovca, najbolji strijelac Davor Presečki

Objavljeno: 19.08.2019. IB

U subotu je održan 18. Memorijalni malonogometni turnir u spomen na tragično preminulog zapovjednika DVD-a Đurmanec Miljenka Škrleca Jožu. Nastupilo je 14 ekipa, a u izrazito jakoj konkurenciji, najbolje se snašla ekipa “Štefan“ iz Kumrovca, koja je u finalu s 2:0, bila bolja od ekipe SD Đurmanec, te je osvojila prijelazni pehar, pehar za pobjednika turnira i novčanu nagradu od tri tisuće kuna. Domaćinima je za drugo mjesto pripao pehar i novčana nagrada od dvije tisuće kuna. Treći su bili UM Gredenec iz Petrovskog, koji su osvojili pehar i novčanu nagradu od tisuću kuna. Četvrto mjesto i pehar osvojila je ekipa MNK Jesenje. Najbolji pojedinci dolaze iz pobjedničke ekipe, a to su Ernest Malarić, kao najbolji golman te Davor Presečki, kao najbolji strijelac turnira.
U revijalnom dijelu, odigrana je nogometna utakmica između DVD-a Đurmanec i JVP-a Krapina, a boljom se pokazala ekipa DVD-a Đurmanec, dok su u potezanju užeta bolji bili krapinski vatrogasci.
Osim sportskog dijela, uspješno je odrađen i onaj glazbeni i zabavni dio, a za dobru atmosferu do dugo u noć pobrinuo se Duo Papeži.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba