Susret s ravnateljima zagorskih zdravstvenih ustanova, s ciljem stvaranja što povoljnijih uvjeta života i rada mladih liječnika na području KZŽ

Župan Željko Kolar poziva na sastanak sve zagorske studentice i studente medicine

Objavljeno: 18.08.2019. JJ

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar uputio je javni poziv svim studenticama i studentima medicine s područja KZŽ na sastanak koji će se održati 10. rujna u 10 sati u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana (I. kat, Siva dvorana). S obzirom na to da se liječnici već nekoliko godina nalaze na listi deficitarnih zanimanja, KZŽ trenutno stipendira 15 studenata medicine s iznosom od 700 kuna mjesečno, i to četvero studenata od akademske godine 2017./2018. i još 11 studenata od akademske godine 2018./2019. Županija aktivno radi i na razvijanju niza mjera kako bi se (budućim) mladim liječnicima i liječnicama stvorili što povoljniji uvjeti za život i rad na području KZŽ. Kako bi dobili informacije o planovima vezanima uz nastavak obrazovanja i zapošljavanja te o tome što KZŽ i zdravstvene ustanove kojima je Županija osnivač mogu učiniti da bi stvorili što bolje radne i životne uvjete mladih liječnika i liječnica, organiziran je ovaj sastanak studenta i studentica medicine sa županom te ravnateljima i ravnateljicama zdravstvenih ustanova kojima je KZŽ osnivač. Oni će tom prilikom upoznati studente i studentice medicine sa stanjem, ulaganjima, uvjetima i prednostima rada u ovim zdravstvenim ustanovama.
Svoje sudjelovanje potrebno je prijaviti elektronskim putem, do 9. rujna 2019.

Najnovije po kategorijama

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

HRABRA MAMA ŽELI ŽIVJETI: Ana Mari Ljutić, unatoč tome što ju je izjedao rak, rodila je sinčića, no, zbog teških posljedica i danas ovisi o zahtjevnim i skupim medicinskim tretmanima

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

Objavljeno: 05.08.2020. JJ

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter