Moći će se predstaviti isključivo proizvodi čiji nazivi imaju ili su u postupku dobivanja zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla ili tradicionalnog specijaliteta

Prijave za peti Sajam zimnice i autohtonih proizvoda na Trgu bana Jelačića počinju 2. rujna

Objavljeno: 17.08.2019. zagorjeinternational

Na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, od 4. do 6. listopada održat će se peti Sajam zimnice i autohtonih proizvoda, koji organiziraju Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb. Riječ je o sajmu na kojem izlažu proizvođači iz raznih krajeva Hrvatske, a prijašnjih godina sudjelovali su i OPG-ovci s područja Krapinsko – zagorske županije.
S obzirom na veliki interes izlagača, ograničen broj mjesta te karakter i temu Sajma, prihvatljivi izlagači, odnosno, proizvodi isključivo su oni čiji nazivi imaju ili su u postupku dobivanja zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla ili tradicionalnog specijaliteta, poput zagorskih mlinaca ili zagorskog purana.
Prijave će biti moguće na internetskoj stranici www.sajamzimnice.com, od 2. rujna od 12 sati, pa sve do popunjenja predviđenih mjesta. Sudjelovanje na manifestaciji je besplatno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba