Sutra počinju “Dani zabave i sporta Poznanovec 2019“

Posjetitelje očekuje zabava pod šatorom, bogata ponuda jela i pića te tradicionalni nogometni turnir za seniore i veterane

Objavljeno: 14.08.2019. IB

Od četvrtka do nedjelje u Poznanovcu će se održati “Dani zabave i sporta Poznanovec 2019“. Posjetitelje pod šatorom očekuje glazba, te bogata ponuda jela i pića. Sutra i u petak od 17 sati nastupit će Stjepan Bubnjar, u subotu Corleone Band, a u nedjelju Energy Band. NK Inkop organizira i tradicionalni nogometni turnir za seniore i veterane na nogometnom igralištu u Poznanovcu. Sudjelovat će osam seniorskih i osam veteranskih momčadi.
Sutra od 15 do 19 sati, na rasporedu su četvrtfinalne utakmice u kategoriji seniora. Sastaju se Klanjec – Lobor, Inkop – Vatrogasac,  Tondach – Mladost Belec i Golubovec – Matija Gubec. U petak se igraju četvrtfinala u kategoriji veterana. Sastaju se Inkop – Zagorec Krapina, Jedinstvo – Mladost Zlatar, Matija Gubec – Ivančica i Radoboj – Rudar Mihovljan. Polufinalne utakmice u obje kategorije igrat će se u subotu, dok će se utakmice za treće mjesto i finale u obje kategorije igrati u nedjelju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba