U Gornjoj Stubici održana 12. Modrožanska utrka i 15. Memorijal Marijana Lukine

U glavnoj utrci pobjedu odnijeli domaći trkači, Dražen i Suzana Dinjar iz AK Rudolf Perešin

Objavljeno: 13.08.2019. IB

U okviru manifestacije “Dani Modrovca“ u nedjelju je u Gornjoj Stubici uz dobru posjećenost trkača i gledatelja, održana 12. Modrožanska utrka i 15. Memorijal Marijana Lukine.

Utrke za djecu

Na glavnoj utrci na 10,5 kilometara startalo je 73 natjecatelja gdje su najbrži bili Dražen Dinjar u muškoj konkurenciji te Suzana Dinjar u ženskoj konkurenciji, oboje iz domaćeg kluba AK Rudolf Perešin. Nakon glavne utrke održana je utrka djece od predškolske dobi do tri godine na 50 metara te od četiri do šest godina na 100 metara. Zatim utrka djece od 1. do 4. razreda na 400 metara i utrka djece od 5. do 8. razreda osnovne škole na 600 metara. Na utrci je startalo ukupno 50-ak djece.

Utrka građana

Na kraju je još održana utrka građana i mještana Modrovca na 2.1 kilometar, gdje su startala ukupno 34 natjecatelja. Kod građana najbrži je bio Matija Lukina, a kod građanki Stela Cvetković, oboje iz AK Rudolf Perešin. Najbolji Modrožanin bio je Matija Lukina, a najbolja Modrožanka Andreja Ilinić. Nagrade najboljima u svim kategorijama podijelio je načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba