Kao uvod u Dan grada Oroslavja, održana 5. “Roštiljada“ u Krušljevom Selu te prva večer ljetnog kina u parku Vranyczany

UŽIVALE SVE GENERACIJE: Na roštiljadi se družili uz glazbu, ples i društvene igre, a u parku uz gledanje “Štrumpfova“

Objavljeno: 12.08.2019. IB

Kao uvod u Dan grada Oroslavja i blagdana Velike Gospe, šestu godinu zaredom, a po peti put u organizaciji udruge Petrože – Krušljevo Selo i Stjepana Mrzljaka, u nedjelju je u zaseoku Mrzljaki, održana 5. “Roštiljada” u Krušljevom Selu, na kojoj su se okupili brojni mještani i gosti. U sklopu događanja prezentirana je Udruga Petrože, KUD “Jakovlje“ – odrasla folklorna i pjevačka skupina i tamburaški sastav “Vikendaši“, dok su se  djeca i mladi družiti kroz društvene igre. Na roštiljadi je bio i gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak, koji je na svojem Facebook profilu napisao kako je zagrijavanje ususret Danima grada Oroslavja započelo  već tradicionalnim “Roštiljanjem pri Mrzljakima“.

– Organizacija je bila na visini zadatka, uz pregršt dobre volje, predrage ljude, glazbu, ples i druženje – poručio je Gredičak.

U večernjim satima je pak, održana i prva večer, prvog izdanja ljetnog kina na otvorenom. To je najava projekta “EKO ART PARK“ 2020., ljetnog programa za djecu i odrasle u parku Vranyczany u Oroslavju. Prikazan je crtani film “Štrumpfovi: Skriveno selo“, na kojem je uživalo mnoštvo djece i njihovih roditelja. Večeras je na programu popularni američki blockbuster “Aquaman“, a u utorak, dokumentarni film “Moje stvari”.  Filmovi će se prikazivati od 21 sat.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba