OBILJEŽENE DVIJE VAŽNE GODIŠNJICE “BARUNA”: U Stubičkim Toplicama održan 5. Memorijal Josip Mirt – Teček i 8. druženje i sportske igre hrvatskih branitelja

“Zagorci su vrijedno branili Hrvatsku i isto tako danas članovi naših braniteljskih udruga vrijedno brinu o svojim potrebitim članovima i obitelji poginulih kolega”

Objavljeno: 11.08.2019. zagorjeinternational

U Stubičkim Toplicama u subotu su održani 5. Memorijal Josip Mirt – Teček i 8. druženje i sportske igre hrvatskih branitelja, kojima je obilježena 28. godišnjica osnutka Specijalne jedinice policije Barun te 7. godišnjica osnivanja Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata Barun.
Predsjednica Županijske skupštine KZŽ Vlasta Hubicki pozdravila je brojne okupljene na otvorenju Memorijala te organizatorima iz UVSPDR-a Barun, na čelu s predsjednikom Mladenom Hrastinskim i tajnikom Radmilom Pavalićem Paragom čestitala na organizaciji.
– Zagorke i Zagorci su vrijedno branili Hrvatsku i isto tako danas članovi naših braniteljskih udruga vrijedno brinu o svojim potrebitim članovima i obitelji poginulih kolega. Dobra je stvar da se braniteljske udruge susreću, da se druže i imaju svoje sportske susrete, ali i da rade planove za naredno razdoblje. Želim da se susreću još dugi niz godina, šire istinu o Domovinskom ratu te da nas i dalje čine ponosnim i pronose glas o izvrsnim braniteljskim udrugama iz našeg najljepšeg frtalja svijeta – rekla je Vlasta Hubicki.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba