Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, 30-ak članova Mladeži HDZ-a KZŽ posjetilo Knin

“Valja istaknuti ulogu sloge i snage, važnost domovine, vjere i tradicije te probuditi dodatni optimizam mladih”

Objavljeno: 06.08.2019. IB

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, Mladež HDZ-a Krapinsko – zagorske županije, u ponedjeljak je posjetila Knin, gdje se prisjetila Vojno – redarstvene operacije Oluja, svakoga života i svake žrtve dane za slobodu Hrvatske.

Mimohod do crkve

Tako je 30-ak mladih Zagoraca nazočilo polaganju vijenaca i paljenju svijeća na spomeniku hrvatske pobjede “OLUJA 95“, podizanju zastave na kninskoj tvrđavi i programu akro grupe HRZ-a “Krila oluje“.
Pozdravili su ih i saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a KZŽ Žarko Tušek i pomoćnik ministrice poljoprivrede  Zdravko Tušek, te su svi zajedno bili dio mimohoda do crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta, u kojoj se tradicionalno održava sveta misa za domovinu.

Jasna vizija

– Ovime je još jednom dokazano da sve što Mladež radi ima jasnu viziju u kojoj se ustraje, a to je bolja i kvalitetnija sadašnjost i budućnost mladih u Zagorju. Upravo je zato važno istaknuti ulogu sloge i snage, važnosti domovine, vjere i tradicije te odaslati snažnu poruku zajedništva i probuditi dodatni optimizam mladih – stoji u priopćenju Mladeži HDZ-a KZŽ.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba