U organizaciji Udruge “Kaj“ Petrovsko, u sklopu koje su osnovane i mažoretkinje

DOĐITE I ZABAVITE SE: U nedjelju na Petrovskom druženje za djecu i udruge – uživajte u pokusima s vodom, slikanju i igrama na otvorenom

Objavljeno: 03.08.2019. IB

Udruga “Kaj“ Petrovsko, povodom Međunarodnog dana prijateljstva, sutra u 17 sati kod planinarske kuće Ačkova hiža, organizira druženje za djecu i udruge.

20-ero djevojčica

– Bit će tu pokusi s vodom koji su izazvali veliki interes na Dječjem danu, koji je organiziran povodom Dana općine, slikanje temperama te igre na otvorenom, koje su se nekada stalno igrale – otkrivaju iz Udruge “Kaj”, sklopu koje su osnovane i mažoretkinje, kojima je pristupilo 20-ero djevojčica u starosti od četiri do 14 godina, koje su svoj premijerni nastup imale na Petrovo. Uz potporu Općine i načelnika Ivana Šanjuga, rad mažoretkinja podržala je i Limena glazba “Špoljari“, koja je za njihov nastup uvježbala posebnu pjesmu. Mažoretkinje trenira Ana Sporiš, dugogodišnja članica Desinićkih mažoretkinja, uz potporu njihove voditeljice Sonje Vukmanić.

Postanite mažoretkinja

Pozivaju se sve zainteresirane djevojčice da se na jesen pridruže mažoretkinjama, a javiti se mogu u Udrugu “Kaj“ Petrovsko ili u inbox na Facebook stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba