Na Coca – Cola Cupu ukupno su sudjelovale 42 momčadi

BRAVO DEČKI: Ekipa Zagorje Boysi iz Zaboka postala prvak Hrvatske u malom nogometu

Objavljeno: 03.08.2019. IB

U Splitu je održana završnica Coca – Cola Cupa u malom nogometu, a natjecali su se mladi nogometaši amateri iz cijele Hrvatske. U kategoriji 2004. godište i mlađi, državnim prvakom je postala ekipa Zagorje Boysi iz Zaboka, koja je u uzbudljivom finalu, na jedanaesterce bila bolja od momčadi Brod 04 iz Slavonskog Broda.

Najbolji igrači

U kategoriji 2001. godište i mlađe pobjedu je odnijela ekipa Disco Club San Marco iz Slavonskog Broda, koja je s 5:2 bila bolja od momčadi Hrvatski sindikat pošte iz Osijeka.

U napetim utakmicama za treće mjesto brončane medalje osvojile su ekipe Fantomi iz Čakovca i Auto Kuček iz Svetog Ivana Zeline.

Najboljim igračima proglašeni su Denis Miščančok (Brod04) i Luka Dubac (DC San Marco), a najboljim golmanima Mihael Štih (Zagorje Boysi) i Luka Terzić (DC San Marco). Najbolji strijelci su Borna Brezak (Zagorje Boysi) i Jure Bogdanović (DC San Marco).

Najveći turnir

Coca – Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodio je 107 gradova i mjesta u Hrvatskoj. Ukupno su sudjelovale 42 ekipe iz cijele Hrvatske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba