PRIJAVITE SE: Uvjet je završeno najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a prednost imaju osobe koje su sudjelovale u edukacijama te s iskustvom u volontiranju

Traži se 39 pomoćnika u nastavi i jedan stručni komunikacijski posrednik u zagorskim osnovnim i srednjim školama

Objavljeno: 01.08.2019. IB

Krapinsko – zagorska županija s partnerima u projektu “Baltazar 4“, raspisala je javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju u odgojno – obrazovnim ustanovama za školsku godinu 2019./2020.

1-3 pomoćnika

Traži se 39 pomoćnika u nastavi i jedan stručni komunikacijski posrednik. Po jednog pomoćnika u nastavi traže Osnovna škola Vladimira Nazora Budinščina, OŠ Gornje Jesenje, OŠ Konjščina, OŠ “Ljudevit Gaj“ Mihovljan, OŠ Antuna Mihanovića Petrovsko, OŠ Sveti Križ Začretje, OŠ “Vladimir Bosnar“ Stubičke Toplice i Srednja škola Bedekovčina. Po dva pomoćnika u nastavi traže se u Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, OŠ Augusta Cesarca Krapina, OŠ Viktora Kovačića Hum na Sutli, OŠ Antuna Mihanovića Klanjec, OŠ “Ljudevit Gaj” Krapina, OŠ Franje Horvata Kiša Lobor, OŠ Ante Kovačića Zlatar, OŠ Zlatar Bistrica, OŠ Marija Bistrica, OŠ Mače, i OŠ Janka Leskovara Pregrada, dok su po tri pomoćnika potrebna u OŠ Matije Gupca Gornja Stubica, OŠ Ksavera Šandora Gjalskog Zabok i SŠ Zlatar, a stručni komunikacijski posrednik potreban je u zabočkoj OŠ K. Š. Gjalskog.

Do 10 mjeseci

Osobe koje se mogu prijaviti moraju imati završeno najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme, do 10 mjeseci. Prednost će imati osobe s iskustvom u radu i koje su sudjelovale u edukacijama za pomoćnika u nastavi te s iskustvom u volontiranju. Pisane prijave sa svim traženim prilozima podnose se na adresu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Krapina. Više informacija nalazi se na internetskim stranicama Krapinsko – zagorske županije. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba