JUBILARNI DESETI JAILHOUSE FESTIVAL: Mladi Lepoglavčani pripremaju mnogo dobre zabave

Bogat program uz nastup Krankšvestera, Kerekesh Teatra i Vlatka Štampara

Objavljeno: 27.07.2019. JM

Ovogodišnje jubilarno 10. izdanje Jailhouse festivala u Lepoglavi održat će se od 14. do 18. kolovoza. Mladi Lepoglavčani nastavljaju tradiciju te najavljuju i poneko iznenađenje.

Sportske aktivnosti

U bogatom programu nastupit će popularni dvojac Krankšvester, Kerekesh Teatar s novom predstavom “Pod hitno na hitnu“ te na samom kraju festivala, međimurski komičar Vlatko Štampar. Uz to, ove vas godine na Jailhouse festivalu očekuju i unplugged nastupi u gradskom parku, a nastavljaju se i tradicionalne sportske aktivnosti poput NUM Hakl 3 na 3 i NUM Nogač 3 na 3 turnira.
Organizator Jailhouse festivala je Nezavisna udruga mladih, a ovogodišnji program provodi se u suradnji sa Ženskim odbojkaškim klubom, Zajednicom sportskih udruga grada Lepoglave, Speleološkom udrugom “Kraševski zviri“ te Plesnim klubom Ivančica, dok će im logističku podršku pružiti Turističko kulturno – informativni centar. Kao i prethodnih godina, okosnica festivala su vrijedni volonteri.

Potrebna prijava

Organizatori obavještavaju kako je za sudjelovanje na pojedinim aktivnostima potrebna prijava, a obrasci koje je potrebno ispuniti bit će dostupni na Facebook stranici Jailhousea te na službenoj internetskoj stranici Festivala. Isto tako, na Facebook stranici svi zainteresirani mogu vidjeti detaljnu objavu programa i sudjelovati u nagradnoj igri.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba