Tradicionalno natjecanju u pripremanju bučnice održat će se 25. kolovoza u Zagorskim Selima

Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem Bučnica festu

Objavljeno: 24.07.2019. JJ

Otvoren je poziv za sudjelovanje na manifestaciji Bučnica fest 2019., koja će se održati u Zagorskim Selima 25. kolovoza, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede. Radi se o gospodarskoj, turističkoj i edukativnoj manifestaciji – natjecanju u pripremanju bučnice, koje uključuje i promotivnu i prodajnu izložbu proizvoda i jela od buča. Manifestacija je pokrenuta s ciljem promocije zagorske tradicionalne kuhinje, buče kao vrhunske namirnice i proizvoda od buča te ostale turističke ponude općina Kumrovec, Desinić i Zagorska Sela. Uz natjecanje, ocjenjivanje i proglašenje pobjednika, kojem se dodjeljuje priznanje “Zlatna buča”, posjetitelje očekuje cjelodnevni kulturno – zabavni program i prigodna ugostiteljska ponuda.
Organizatori su Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela, Općina Zagorska Sela i udruge s područja općine Zagorska Sela. Očekuje se najveći broj sudionika natjecanja i izlagača na sajmu do sad.
Prijavnice za sudjelovanje mogu se preuzeti na internetskoj stranici Turističke zajednice područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba