VESELJE I TUGA: Za njih je pripremljen i doček, ali bez sirena, zbog tragične pogibije mladog vatrogasca iz Velike Gorice

BRAVO, MLADE VATROGASNE NADE! Muška mladež DVD-a Bedekovčina sedma na olimpijadi u Švicarskoj

Objavljeno: 22.07.2019. JJ

Muška ekipa mladeži DVD-a Bedekovčina osvojila je odlično sedmo mjesto u konkurenciji 34 ekipe na svojoj četvrtoj vatrogasnoj olimpijadi, odnosno, 22. Svjetskom prvenstvu vatrogasne mladeži CTIF-a, održanom u švicarskom Martignyju.
Bila je to peta vatrogasna olimpijada na kojoj je sudjelovao DVD Bedekovčina, a nastupile su 23 europske zemlje. Bedekovčanski vatrogasci su sudjelovali na štafetnom natjecanju s preprekama na 400 metara i vatrogasnoj vježbi za mladež. Uz Bedekovčinu, Hrvatski predstavnici u Švicarskoj bile su i ženske ekipe DVD-a Nuštar iz Vukovarsko – srijemske županije te DVD-a Šandorovec iz Međimurske županije.
Iz DVD-a Bedekovčina poručuju kako su zadovoljni rezultatom, te dodaju kako je deset negativnih bodova presudilo da umjesto na drugom, završe na sedmom mjestu. U Švicarskoj su ih bodrili i njihovi navijači, a u nedjelju, po povratku u Bedekovčinu, pripremljen je i doček za mlade olimpijce, no, bez sirena, zbog tragične pogibije 24-godišnjeg vatrogasca iz Velike Gorice, koji je izgubio život u subotu, prilikom gašenja požara obiteljske kuće. Za njega je odana i počast minutom šutnje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba