BENDOVI, NUDI VAM SE PRILIKA: 13. izdanje festivala O’ROCK FEST održat će se 19. listopada

Prijave su otvorene, evo što sve trebate i do kada se možete prijaviti

Objavljeno: 21.07.2019. zagorjeinternational

Udruga mladih Feniks poziva neafirmirane demo bendove s područja Republike Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na 13. izdanju festivala O’ROCK FEST, koje će se održati 19. listopada u Domu kulture u Oroslavju. U prijavi koja se može poslati do 5. rujna, potrebno je poslati  demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno 2 autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak, kao i biografiju benda (kratak opis, glazbeni stil koji bend svira, članovi benda i godine rođenja, kontakt, adresu internetske stranice ako je bend ima) zatim  fotografiju benda ili video zapis, te minimalno dva teksta pjesama s kojima se bend namjerava prijaviti na 13. O’ROCK FEST.

Pobjednik festivala dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora. Osim bendova koji se natječu, nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Uz dobru svirku, održavat će se  i raznovrsne glazbene radionice te dodatni popratni sadržaj kojim će biti upotpunjena cjelina događaja 13. O’ROCK FEST, a čiji su pokrovitelji festivala Ministarstvo kulture, Krapinsko-zagorska županija i Grad Oroslavje.

Prijave za 13. O’ROCK FEST mogu se slati na mail Udruge mladih Feniks: [email protected] ili na adresu udruge: Udruga mladih Feniks, Krušljevo Selo 168, 49 243 Oroslavje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba