Za izvrsnost u doprinosu razvoju turizma

Načelnik Bednje i TZ Trakošćan – Općina Bednja nominirani za dodjelu dviju velikih nagrada, na prijedlog Povjerenstva turističkih novinara i pisaca

Objavljeno: 19.07.2019. JJ

Na adresu načelnika općine Bednja Damira Poljaka i Turističke zajednice Trakošćan – Općina Bednja, stiglo je pismo kojim ih se obavještava da su ih, na prijedlog međunarodnog Povjerenstva turističkih novinara i pisaca, Direktorij manifestacije INTERSTAS i FEST/Europska federacija turističkih novinara i pisaca sa sjedištem u Rimu, nominirali za dodjelu dviju velikih nagrada.

Uspješna promidžba

Načelnik Poljak je tako nominiran za dodjelu Posebnog priznanja INTERSTAS 2019., dok je TZ Trakošćan – Općina Bednja predložena za dodjelu Zlatnog INTERSTASA 2019., za izvrsnost u doprinosu razvoju turizma. Povjerenstvo je nominaciju načelnika Poljaka obrazložilo njegovim osobnim doprinosom u realizaciji vrlo kreativnih gospodarskih i infrastrukturnih projekta, koji su stavljeni u funkciju unapređenja i obogaćivanja turističke ponude Bednje. U popratnom pismu također se ističe vrlo uspješna promidžba Bednje i Trakošćana te realizacija brojnih kulturnih događanja, koje realizira TZ Trakošćan – Općina Bednja.

Zlatni cvijet

Osvajanjem ovih turističkih nagrada, načelnik Poljak i TZ Trakošćan – Općina Bednja ujedno stječu pravo natjecanja za nagradu Međunarodni zlatni cvijet, u sklopu međunarodnog projekta Cummunities in Bloom. Navedene prestižne međunarodne turističke nagrade dodjeljuju se u sklopu triju međunarodnih priredbi – 26. INTERSTASA – Međunarodne smotre turizma, filma i krajobraza Međunarodnog kluba zaslužnih za turizam, 22. ITF ‘CRO International Tourfilm Festivala i 17. KEA – CRO – Cvjetnog krajobraznog natjecanja hrvatskih gradova i mjesta za Međunarodni zlatni cvijet. Manifestacija će se održati polovicom studenoga ove godine, uz potporu međunarodnih resornih institucija i pod pokroviteljstvom hrvatskih državnih institucija. Međunarodne nagrade bit će zaslužnima uručene na završnoj svečanosti u Hotelu President u Solinu 15. studenoga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba