Prijavite se do 31. kolovoza!

EVO KOJI SU UVJETI: Raspisan natječaj za obrazovanje 750 novih policajki i policajaca

Objavljeno: 18.07.2019. JJ

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini.
Planira se upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 16. rujna, a polaznice/polaznici će se po završetku primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova  (policijske uprave, odnosno, ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.
Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da: imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, nemaju navršenih 28 godina na dan 16. rujna 2019. godine, imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, su osobno dostojni za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.
Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom “Za natječaj“. Rok za podnošenje prijave je do 31.8.2019.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter