Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar i predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki na proslavi Dana Zagrebačke županije

“Dobra suradnja turističkih zajednica Grada Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko – zagorske županije treba biti primjer kako se umrežiti i povećati broj noćenja“

Objavljeno: 18.07.2019. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar i predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki su u srijedu prisustvovali svečanoj sjednici Županijske skupštine Zagrebačke županije, koja je u sklopu obilježavanja Dana županije, održana u Zagrebu.

Župan Kolar je u ime okupljenih župana i predsjednika županijskih skupština pozdravio prisutne te istaknuo uspjehe Zagrebačke županije na području obrazovanja, primarne zdravstvene zaštite, gospodarstva, poljoprivrede i civilnog društva.

Integrirani prijevoz

U kontaktu dviju susjednih županija mogu reći da, osim projekta integriranog prijevoza putnika, koji razvijamo dugi niz godina i koji ima velike nade da zaživi, treba istaknuti i suradnju naših gospodarstvenika, kao i turizam. Naime, najveće povećanje gostiju odnosi se na turiste iz azijskih zemalja, koji ne poznaju granice. Njima je čitava Hrvatska mala i zato upravo suradnja između turističkih zajednica Zagrebačke županije, Grada Zagreba i Krapinsko – zagorske županije treba biti primjer kako se umrežiti i povećati broj noćenja – rekao je župan Kolar.

Županijska priznanja

O provedenim aktivnostima u proteklom razdoblju i planovima, govorio je zagrebački župan Stjepan Kožić, koji je s predsjednikom Županijske skupštine Zagrebačke županije Damirom Mikuljanom dobitnicima uručio županijska priznanja.

Prisutne su pozdravili izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Vladimir Lončarević, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Željko Reiner i izaslanik predsjednika Vlade RH Dražen Bošnjaković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba