Na zagorskim prometnicama zaredale se teške prometne nesreće

KOBNA PRETJECANJA: U sudaru triju vozila u Zaboku teško ozlijeđen 44-godišnjak, u Stubičkim Toplicama teško stradao biciklist (26) koji je pretjecao auto s desne strane, u trenutku kad je ovaj usporio da skrene udesno

Objavljeno: 17.07.2019. AB

Kao što smo sinoć izvijestili, na državnoj cesti D1 kod Zaboka došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila lakše, a jedna teške tjelesne ozljede. Policijski očevid pokazao je kako je do prometne nesreće došlo kad je 44-godišnji hrvatski državljanin pretjecao osobni automobil kojim je upravljao 39-godišnji hrvatski državljanin, a u tom trenutku je iz suprotnog smjera dolazilo osobno vozilo kojim je upravljala 26-godišnjakinja te je došlo do sudara svih triju vozila. U nesreći je 26-godišnjakinja zadobila lakše, a 44-godišnjak teške tjelesne ozljede, koji je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Zabok prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu, gdje je zadržan na liječenju.
Dan ranije teška prometna nesreća dogodila se i u Stubičkim Toplicama, kada je 26-godišnji hrvatski državljanin upravljajući biciklom, nepropisno, s desne strane, pretjecao osobni automobil, koji je skretao udesno na parkiralište. Tom prilikom došlo je do udara bicikla u osobno vozilo i pada biciklista koji je zadobio teške tjelesne ozljede.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba