BANDIĆ SE NASTAVLJA ŠIRITI ZAGORJEM: U Zaboku konstituirana još jedna organizacija stranke zagrebačkog gradonačelnika

Za predsjednika Gradske organizacije grada Zabok BM 365 – stranka rada i solidarnosti izabran je Mladen Galin, a za potpredsjednicu Vlatka Vrček Krajačić

Objavljeno: 15.07.2019. zagorjeinternational

U prostorijama vatrogasnog doma u Zaboku održana je osnivačka skupština Gradske organizacije Stranke rada i solidarnosti – BM 365.  Za predsjednika je izabran Mladen Galin, kao njegova zamjenica izabrana je Vlatka Vrček Krajačić, a za tajnicu Ana – Lucija Sever. Odbor stranke čine Mladen Galin, Vlatka Vrček Krajačić, Ana – Lucija Sever, Ivan Ladišić, Mirjana Palčec, Tomislav Končevski, Srećko Mak, Draženko Jerneić, Zdravko Gašparić, Božidar Ladišić, Kristian Mučnjak, Žarko Ladišić, Tihomir Žiljak, Tomislav – Grga Frgec, Ivan Repovečki, Damir Lacko i Ira Šutina.

Kvalitetan rad

– Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti zapravo već ima ozbiljnu povijest kvalitetnog rada. Organizacija je sastavljena od mnoštva, pretežito mladih ljudi, koji su se mahom dokazali svojim profesionalnim i privatnim aktivnostima, te koji su vrlo predani radu što se najbolje dokazalo prilikom pripreme i provedbe nedavnih izbora. Naročita zasluga u tom periodu pripada i našem Forumu žena koje su organizirale nekoliko vrlo uspješnih radionica i time približile stranku i njene ciljeve građanima. Najvažniji rezultat dosadašnjeg rada je zapravo činjenica da smo uspjeli dobiti članstvo u dva mjesna odbora na lokalnoj razini što nam daje direktnu mogućnost participiranja u radu lokalne zajednice. Cilj nam je da kroz taj rad promoviramo naše ideje i prijedloge, a svojim osobnim i stranačkim primjerom pokažemo što želimo i kako zamišljamo budućnost Zagorja i grada Zaboka – rekao je novoizabrani predsjednik Mladen Galin, koji je na kraju govora pozdravio i predsjednika stranke Milana Bandića te mu poručio “Hajmo delati“.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić koji je osobno došao pružiti podršku osnivanju gradske organizacije u Zaboku.
– Kad bih mogao nazvati stranku onako kako sam zamislio, ona bi se zvala Hrvatska stranka rada, solidarnosti i zajedništva jer te riječi utjelovljuju cijeli program stranke.  Svaka organizirana zajednica, od županije do države, počiva na pet stvari, a to su ljudi, znanje, rad i zapošljavanje , solidarnost i socijalna pravda te otvorenost i sigurnost. A ako se za ijednu stranku može reći da živi demografski iskorak i znanje onda se to svakako može reći za našu stranku – kazao je Bandić te zamolio prisutne da pozdrave gradonačelnika Hanžeka te mu poruče kako mu na sljedećim izborima neće biti lako.

– Ozbiljno ćemo mu puhati za vratom, a pritom ne mislim ništa destruktivno, već na jedan pozitivan način, samo zato da mu pomognemo kako bi Zaboku bilo još bolje – rekao je Bandić.

Besplatno studiranje

Osnivačkoj skupštini prisustvovala je i saborska zastupnica Marija Puh.
– U politiku smo se uključili najviše zbog Zagorja, Zagoraca i zbog projekata, a to iz dana u dan pokazujemo. Naš rad i upornost se najviše vide na zadnjem projektu koji smo ostvarili prošli četvrtak kada smo potpisali ugovor o prijenosu osnivačkih prava Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina na državu, a čime smo svim našim Zagorcima konačno, po prvi puta omogućili besplatno studiranje na području naše županije. To je jedan ogroman korak za Zagorje – zaključila je Marija Puh.

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba