TO JE MARKETING ZA PET: Tko uplati donaciju, automatski postaje član navijačke skupine “Promili”

ZAGORCI, KAJ BUMO MI ZMISLILI? Mještani slavonskog sela svoj nogometni klub nazvali – HNK Graševina

Objavljeno: 13.07.2019. JJ

Nogometni klub Kamen Vetovo, iz istoimenog slavonskog naselja smještenog podno dviju velikih planina, Papuka i Krndije, ovog je tjedna, odlukom skupštine, odlučio promijeniti svoje ime. I ne bi to bila nikakva senzacionalna vijest da nakon 48 godina NK Kamen Vetovo ne postaje – HNK Graševina Vetovo.

Naime, Udruga vinara “Veteri Castra” odlučila je podržati nogometni klub u svim aspektima, a većina vinara nalazi se i u upravnom odboru nogometnog kluba, pa ovakav potez čini ovaj klub jedinstvenim u Republici Hrvatskoj.
No, to nije sve. Svatko tko pomogne radu kluba uplatom donacije od 100, 200 ili 400 kuna, postaje član navijačke skupine “Promili” i, uz člansku iskaznicu, dobiva i litru graševine, stoji u objavi na Facebook stranici kluba, iz kojeg poručuju kako se nadaju da se novo ime sviđa simpatizerima i navijačima te da će klub ubuduće ostvarivati samo pozitivne rezultate, kako na terenu, tako i izvan njega.
Inače, klub je osnovan 1955. godine pod nazivom NK Sloboda Vetovo te se nakon nekog vremena ugasio zbog nezadovoljavajućih uvjeta. Obnovljen je 1971., ali pod nazivom NK Kamen Vetovo. To se ime zadržalo sve do sada, kada klub okreće novu stranicu u svojoj povijesti.

Najnovije po kategorijama

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter