Tradicionalni turnir u sklopu projekta “Sportom protiv ovisnosti” organiziralo je pregradsko Dječje gradsko vijeće

Učenici 8. a osvajači petog malonogometnog turnira OŠ Janka Leskovara

Objavljeno: 12.07.2019. JJ

I ove školske godine, od travnja do lipnja, održavao se peti malonogometni turnir učenika i učenica od petog do osmog razreda Osnovne škole Janka Leskovara, u sklopu projekta “Sportom protiv ovisnosti”, u organizaciji Dječjeg gradskog vijeća Pregrade.
U natjecanju je sudjelovalo trinaest ekipa, 11 muških i dvije ženske. Natjecanje se provodilo u tri kategorije: učenici peti i šesti razred, učenici sedmi i osmi razred te učenice peti do osmi razred. Najuspješniji u svojim kategorijama (5.b i 6.a te 8.a i 7.b) odmjerili su snage u superfinalu, gdje je naposlijetku prvo mjesto osvojio 8.a, drugo 7.b, treće 6.a i četvrto 5.b. Najviše pogodaka postigli su David Deanović iz 8.a i Dorotea Sinković iz 6.c.
Najbolje plasirane ekipe dobile su medalje, koje su poklon Društva sportskih igara, a svi sudionici natjecanja primili su priznanje s poticajnom porukom na poleđini. Učenici četvrtoplasiranog 5.b dobili su utješnu nagradu, bočice za vodu. Sve utakmice sudio je trener NK Pregrada Josip Golubić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba