UZAVRELA ATMOSFERA U “STAROJ ŠKOLI” U MIRKOVCU: Sinoć se predstavilo 16 ljepotica koje se večeras bore za titulu Miss sporta Hrvatske – po prvi puta pripreme za izbor odrađene su u Zagorju

“Ovdje je prekrasno. Priroda, mir, fenomenalna hrana i odlični popratni sadržaji – djevojke su jahale, vozile quadove, uživale na bazenu…”

Objavljeno: 11.07.2019. Jelena Jazbec

Prvi puta u povijesti izbora Miss sporta Hrvatske, koji se održava od 1992. godine, finalistice su dio svojih priprema odradile u Krapinsko – zagorskoj županiji. Kandidatkinje, njih 16, okupile su se u ponedjeljak u izletištu “Stara škola” u Mirkovcu, a u srijedu navečer održana je prezentacija izbora, na kojoj su se finalistice gostima u “Staroj školi” predstavile u dva izlaza – sportska odjeća Body feeling i kupaći kostimi Mistic Exclusive.

Treći dio predstavljanja bio je talent show, koji je specifičnost ovog izbora. Svaka djevojka imala je 45 sekundi da predstavi svoj sport, za koji je sama osmislila glazbu i koreografiju. U zabavnom dijelu programa nastupili su Paula Hude i Vedran Sraga, jedan do najboljih hrvatskih plesnih parova, te pjevač Mladen Burnać.

Kruna priprema

– Izabrali smo Zagorje za pripreme i mogu reći da nam je ovdje prekrasno. Priroda, mir, jako smo lijepo ugošćeni, hrana je fenomenalna, imali smo i jako zanimljive popratne sadržaje, pa su se tako, primjerice, jučer djevojke vozile na quadovima, isprobale su streličarstvo, jahanje, imali smo i lijepa snimanja ovdje na bazenu, a ovo događanje večeras kruna je naših priprema – rekla je Tamara Roglić, koja izbor za Miss sporta Hrvatske organizira u suradnji s Damirom Mrvecom, sportskim novinarem “Večernjeg lista”.
Među 16 finalistica izbora iz svih krajeva Hrvatske, je i zagorska predstavnica, 19-godišnja Katarina Rebernjak iz Huma na Sutli, inače košarkašica KK Krapina.

Promocija sporta

– Nemam prevelika očekivanja, došla sam se zabaviti i dobro se provesti s djevojkama – rekla nam je skromna Katarina, a s njome se slaže i Eleonora de Lai iz Ivanca, koja se bavi crossfitom, a inače je studentica farmacije u Zagrebu
– Prijavila sam se zato što želim promovirati sport i zdrav način života i želim da se ljudi više bave tjelesnim aktivnostima. Želim steći novo iskustvo, nova prijateljstva i nemam prevelika očekivanja – kaže Eleonora.
Finale izbora je večeras u Muzeju Mimara, u 20.30 sati, kada ćemo napokon doznati koja će ljepotica naslijediti aktualnu miss sporta Ivanu Jurković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba