U konkurenciji su još tri uspješne žene, a ime pobjednice saznat će se 16. srpnja

VELIKA ČAST: Gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek nominirana za Ženu godine 2019.

Objavljeno: 10.07.2019. zagorjeinternational

U izboru časopisa “Zaposlena“ za Ženu  godinu 2019. nalaze se četiri uspješne žene, a među njima je i zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek, koja je prva gradonačelnica u povijesti grada.  Nominirane su žene koje su zbog predanosti i izvrsnosti u svojem poslu osvojile brojne nagrade i priznanja, piše zaposlena.hr. Jasenka Auguštan – Pentek je na svojoj Facebook stanici napisala kako je počašćena i sretna što je nominirana za Ženu godine.

Velika odgovornost

– Zahvaljujem što je prepoznat moj gradonačelnički rad u Zlataru uspješnim i vrijednim nominacije. Biti u društvu žena koje svojim obrazovanjem, karijerom, profesionalnim rezultatima i stavom svakim danom pridonose boljem društvu i pomiču granice definicije uspjeha za mene je velika čast i odgovornost. Ova nominacija obvezuje me da i dalje nastavim raditi jednakim entuzijazmom i energijom i da postavim nove ciljeve za buduće projekte u mojem gradu, za moje sugrađane i za moju stranku – istaknula je Auguštan – Pentek.

Ostale nominirane

Osim nje nominirane su poznata hrvatska voditeljica i urednica istraživačke emisije “Provjereno“ na NOVA-oj TV Ivana Paradžiković, doktorica, specijalistica nuklearne medicine u Kliničkom zavodu za nuklearnu medicinu KBC-a Split Ana Barić te PR agentica koja je na čelu korporativnih komunikacija Hrvatskog telekoma Nina Išek Međugorac.

Ime pobjednice doznat ćemo 16. srpnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba