Iduće subote na Bedekovčanskim jezerima 11. “Štruklijada“

DOĐITE I KUŠAJTE PRAVE ZAGORSKE ŠTRUKLE: Za pobjedu se bori 20 restorana, agroturizama, hotela i srednjih ugostiteljskih škola

Objavljeno: 07.07.2019. IB

U subotu, 13. srpnja, će se na Bedekovčanskim jezerima održati 11. “Štruklijada“. Ove godine u pripremi najboljih štrukli nadmeće se 20 predstavnika restorana, agroturizama, hotela i srednjih ugostiteljskih škola.

Kulinarski show

Natjecanje će početi kao kulinarski show u kojem će snage odmjeriti učenici srednjih škola Zabok  i Pregrada, a odvijat će se na otvorenom i pred brojnim posjetiteljima, koji će imati prilike vidjeti način pripreme ove zagorske delicije.
Ocjenjivački sud koji će kušati sve štrukle natjecatelja i iskušanim nepcima odlučiti tko je pobjednik, čine Branko Čukelj, direktor hrane i pića u Hotelu Sheraton, a ujedno i predsjednik ovogodišnje ocjenjivačke komisije, Božica Brkan, glavna urednica internetskog portala “Oblizeki” i Dražen Đurišević, Podravkin voditelj promocije kulinarstva te dopredsjednik Hrvatskog kuharskog saveza.
Manifestacija počinje u 15 sati, kada će 20 sudionika – Agroturizam Zaboky Selo, Villa Zelenjak Ventek, Krass hotel Krapinske Toplice, OPG Micak – Klet “Zagorski dvori“, Slastice “Tri Užitka“, Restoran & Catering Sermage, Specijalna bolnica Krapinske Toplice,  Restoran Lagvić, Restoran Dunav, Specijalna bolnica Stubičke Toplice, Terme Tuhelj,  Agroturizam Kos, ZMH Horvat d.o.o., Vuglec Breg, Hotel Terme Jezerčica, Pansion Rody, SŠ Zabok, Klet Grešna gorica, Srednja škola Pregrada i Klet Kozjak – početi prodaju  zagorskih štrukli po promotivnoj cijeni od sedam kuna.

Organizatori

Organizatori “Štruklijade” su Krapinsko – zagorska županija i Turistička zajednica KZŽ, suorganizator je Općina Bedekovčina, a manifestaciju podupiru Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina i Obrtnička komora KZŽ. Posebnu potporu “Štruklijadi” pruža i Udruga Tradicija Zagorja.

Najnovije po kategorijama

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

HRABRA MAMA ŽELI ŽIVJETI: Ana Mari Ljutić, unatoč tome što ju je izjedao rak, rodila je sinčića, no, zbog teških posljedica i danas ovisi o zahtjevnim i skupim medicinskim tretmanima

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

Objavljeno: 05.08.2020. JJ

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter