Po prvi puta u povijesti izbora Miss sporta Hrvatske, finalistice će dio priprema odraditi u KZŽ – u ponedjeljak dolaze u Mirkovec

MELEM ZA OČI: Navijamo za našu Zagorku Katarinu Rebernjak, ali vam predstavljamo i ostalih 15 ljepotica

Objavljeno: 06.07.2019. zagorjeinternational

Prvi puta u povijesti izbora Miss sporta Hrvatske, koji se održava od 1992. godine, finalistice će dio svojih priprema odraditi u Krapinsko – zagorskoj županiji. Kandidatkinje, njih 16, okupit će se ponedjeljak u izletištu “Stara škola” u Mirkovcu, gdje će ostati do četvrtka, kada odlaze u Zagreb, gdje će se održati finalni izbor u Muzeju Mimara, s početkom u 20.30 sati.
U srijedu navečer održat će se prezentacija izbora, pa će se finalistice gostima u “Staroj školi” predstaviti u dva izlaza – sportska odjeća Body feeling i kupaći kostimi Mistic Exclusive. Treći dio predstavljanja bit će talent show, koji je specifičnost ovog izbora. Svaka djevojka će imati 45 sekundi da predstavi svoj sport, za koji je sama osmislila glazbu i koreografiju. U zabavnom dijelu programa nastupit će Paula Hude i Vedran Sraga, jedan do najboljih hrvatskih plesnih parova, te pjevač Mladen Burnać. Program počinje u 20 sati.

U nastavku predstavljamo sve finalistice, među kojima je i jedna Zagorka – 19-godišnja Katarina Rebernjak iz Rusnice kod Huma na Sutli, košarkašica KK Krapina i studentica prve godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

ELEONORA DE LAI iz Ivanca – crossfit
ELENA ŠOBOTA iz Splita, tenis
PETRA ŠTEFANOVIĆ iz Zagreba, atletika
NINA HALAJKO iz Kutine, atletika
MONIKA TIČARIĆ iz Siska – fitness
MAJA PEJAKOVIĆ iz Vukovara, odbojka
KLAUDIA VEKIĆ iz Rijeke – ples
KATARINA REBERNJAK iz Huma na Sutli – košarka
KARLA PULJKO iz Zagreba, atletika
IVA HANŽEKOVIĆ iz Siska – latinoamerički plesovi
HELENA HALUŽAN iz Zagreba – atletika
EMA CETUŠIĆ JAKOPOVIĆ iz Zagreba, atletika
EMA BACALJA iz Zadra, atletika
BORNA MOHAČ iz Zagreba, tenis
ANJA OŽANIĆ iz Zagreba, skokovi u vodu
ANATEA BREZINŠČAK iz Zagreba – odbojka

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba