Prvi puta u povijesti izbora Miss sporta Hrvatske, koji se održava od 1992. godine, finalistice će dio svojih priprema odraditi u Krapinsko – zagorskoj županiji. Kandidatkinje, njih 16, okupit će se ponedjeljak u izletištu “Stara škola” u Mirkovcu, gdje će ostati do četvrtka, kada odlaze u Zagreb, gdje će se održati finalni izbor u Muzeju Mimara, s početkom u 20.30 sati.
U srijedu navečer održat će se prezentacija izbora, pa će se finalistice gostima u “Staroj školi” predstaviti u dva izlaza – sportska odjeća Body feeling i kupaći kostimi Mistic Exclusive. Treći dio predstavljanja bit će talent show, koji je specifičnost ovog izbora. Svaka djevojka će imati 45 sekundi da predstavi svoj sport, za koji je sama osmislila glazbu i koreografiju. U zabavnom dijelu programa nastupit će Paula Hude i Vedran Sraga, jedan do najboljih hrvatskih plesnih parova, te pjevač Mladen Burnać. Program počinje u 20 sati.

U nastavku predstavljamo sve finalistice, među kojima je i jedna Zagorka – 19-godišnja Katarina Rebernjak iz Rusnice kod Huma na Sutli, košarkašica KK Krapina i studentica prve godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

ELEONORA DE LAI iz Ivanca – crossfit

ELENA ŠOBOTA iz Splita, tenis

PETRA ŠTEFANOVIĆ iz Zagreba, atletika

NINA HALAJKO iz Kutine, atletika

MONIKA TIČARIĆ iz Siska – fitness

MAJA PEJAKOVIĆ iz Vukovara, odbojka

KLAUDIA VEKIĆ iz Rijeke – ples

KATARINA REBERNJAK iz Huma na Sutli – košarka

KARLA PULJKO iz Zagreba, atletika

IVA HANŽEKOVIĆ iz Siska – latinoamerički plesovi

HELENA HALUŽAN iz Zagreba – atletika

EMA CETUŠIĆ JAKOPOVIĆ iz Zagreba, atletika

EMA BACALJA iz Zadra, atletika

BORNA MOHAČ iz Zagreba, tenis

ANJA OŽANIĆ iz Zagreba, skokovi u vodu

ANATEA BREZINŠČAK iz Zagreba – odbojka