Počinje nova, još atraktivnija sezona glazbeno – scenskog festivala “Ljeto u Dvorcu Oršić”

OTVORENJE UZ NATALI DIZDAR: Uz vrhunske svirke, posjetitelji će moći uživati u ljetnom kinu i kazališnoj predstavi

Objavljeno: 03.07.2019. zagorjeinternational

U atriju Muzeja seljačkih buna u Gornjoj Stubici, i ove se godine održava nova, još atraktivnija sezona glazbeno – scenskog festivala “Ljeto u Dvorcu Oršić”. Manifestacija će se održati od 5. do 18. srpnja, a otvorit će je Natali Dizdar. Prošlo je petnaest godina otkako je Natali započela svoju profesionalnu glazbenu karijeru. U tom je razdoblju objavila četiri uspješna albuma, njezin singl “Ne daj” nagrađen je Zlatnom kuglom za pjesmu godine, nagradom HR Top 20 za najbolje plasiranu pjesmu na top ljestvicama tijekom godine, a dobitnica je i Porina za najboljeg debitanta. Koncert je na rasporedu ove subote u 21 sat.

“Ethno Croatia”

U petak, 12. srpnja, posjetitelji će moći uživati u koncertu Podium Brass Quinteta i Zorana Predina. U subotu, 13. srpnja, nastupaju Krešo Oremuš i B# Band, a u nedjelju, 14. srpnja, Zsa Zsa. “Ljeto u Dvorcu Oršić” zatvara koncert “Ethno Croatia”. Uz bogat glazbeni program, ovog petka posjetitelji će moći uživati u kino projekciji filma “Bohemian Rhapsody”, s početkom u 21 sat, dok u nedjelju u istom terminu igra predstava Teatra Exit, “Kako misliš mene nema”.

Cijena ulaznica

Cijena ulaznice za svako događanje u pretprodaji će biti 40 kuna, a na dan događanja 50 kuna, osim Ethno Croatia i ljetnog kina, kada je ulaz slobodan.
Manifestaciju organizira Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, uz suorganizaciju Muzeja Hrvatskog zagorja, te uz pokroviteljstvo Općine Gornja Stubica i Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba