U spomen na legendarnog sportskog novinara, reportera i komentatora, koji je djetinjstvo proveo u Kumrovcu

Pobjednik devetog Memorijalnog malonogometnog turnira “Boris Mutić” je Dimnjačarstvo Sopot

Objavljeno: 01.07.2019. zagorjeinternational

U subotu je u Kumrovcu je održan deveti Memorijalni malonogometni turnir “Boris Mutić”, u spomen na legendarnog sportskog novinara, reportera i komentatora, koji je djetinjstvo proveo u Kumrovcu, a pred kraj života živio u obiteljskoj kuriji u Zagorskim Selima.
Turnir je započeo revijalnom utakmicom Županove ekipe i ekipe novinara HRT-a. Rezultat je bio 4:1 u korist ekipe krapinsko – zagorskog župana Željka Kolara, koji je i otvorio turnir.
– Boris Mutić je živio za sport, bio je živuća enciklopedija sporta. Sjećam se njegovih brojnih priča koje mi je ispričao s Olimpijskih igara i raznih svjetskih prvenstava. Prerano nas je napustio, nažalost, ali svi mi koji smo ga poznavali, s nama je u našim mislima. Zadovoljstvo mi je što možemo biti pokrovitelji ovog turnira, i vjerujem da ćemo iduće godine, kada će biti deseto jubilarno izdanje turnira, napraviti pravu sportsku feštu, onako kako bi to htio i mogao napraviti Boris Mutić – najavio je župan Kolar. Sudionike turnira na otvorenju su pozdravile i zamjenica načelnika Kumrovca Danijela Lončar te Bojana Krajcar ispred Sportskog društva Kumrovec.
Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa, a prvo mjesto i novčanu nagradu od četiri tisuće kuna osvojila je ekipa Dimnjačarstvo Sopot.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba