U Zaboku održan susret djece i mladeži pobratimljenih DVD-a Zabok, Prišlin i Rogaška Slatina

UPOZNALI RAD VATROGASACA: Mladi razgledali prostorije zabočkog DVD-a i Javne vatrogasne postrojbe te sudjelovali u raznim društvenim igrama

Objavljeno: 24.06.2019. JM

Dobrovoljno vatrogasno društvo Zabok bio je domaćin susreta djece i mladeži pobratimljenih DVD-a Prišlin i PGD-a Rogaška Slatina. Nakon pozdravnih riječi dobrodošlice domaćina, predsjednika Štefa Štokana uslijedilo je zajedničko druženje u prostorima Udruge za sportsku rekreaciju Lug sport u Lugu Zabočkom kroz razne društvene igre koje su zabavile svu djecu, ali i odrasle.

Rad vatrogasaca

Tijekom susreta djeca su razgledala prostorije zabočkog DVD –a  i Javne Vatrogasne postrojbe, te se još pobliže upoznali s radom vatrogasaca. Želja novog vodstva je da se što više djece i mladeži uključi u rad društva kako bi se osnažila budućnost DVD-a za naraštaje koji nam dolaze.

Redovita vježbe

Istovremeno, ovo vrijeme školskih praznika žele iskoristiti da vatrogasna mladež i djeca započnu svoja redovita uvježbavanja. S početkom nove školske godine, a u dogovoru s ravnateljem Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskoga pokušat će kroz razna predavanja i susrete još više približiti djeci i mladima poziv dobrovoljnog vatrogastva.

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba