GREDICE KOD ZABOKA OPET SU NEZAOBILAZNA DESTINACIJA NA GASTRO KARTI ZAGORJA: Još jedan zagorski biser ponovo je otvorio svoja vrata

PREKRASAN AMBIJENT, VRHUNSKA PONUDA I PRISTUPAČNE CIJENE: Dvorac Gjalski nikoga neće ostaviti ravnodušnim – dođite već danas i uvjerite se sami

Objavljeno: 23.06.2019. zagorjeinternational

Još jedan biser Zagorja ponovno je otvorio svoja vrata. Posjetili smo Dvorac Gjalski u Gredicama kod Zaboka i ostali oduševljeni, kako ambijentom, tako i kvalitetom ponude, a posebno pristupačnim cijenama.

Zavodljivi mirisi

Primjera radi, cijena Franckove najkvalitetnije Superiore kave s mlijekom iznosi devet kuna, a u njoj se može uživati na prekrasnoj terasi Dvorca Gjalski. Kompletno renoviran dvorac u prizemlju pak je smjestio restoran, kojeg krasi bogata, kvalitetna i cijenama pristupačna ponuda. Naime, većina jela nalazi se u cjenovnom razredu između 50 i 100 kuna.

Ovdje možete pogledati jelovnik, na kojem je vrhunska ponuda iz koje možete odabrati jelo koje biste voljeli probati već danas.

Jedna stvar koja posebno privlači pozornost gostiju je pečenjara, koja se nalazi na terasi, a mirisi pečenja roštilja, odojka i patki na ražnju šire se cijelim dvorištem i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Dnevna ponuda hrane obogaćuje se delicijama iz krušne peći, pa se ovdje mogu pronaći štrukli i domaći kruh.

Dio zagorske povijesti

Sve zajedno čini dovoljno dobar razlog da posjetite Dvorac Gjalski, uživate u bogatoj ponudi te osjetite dio zagorske povijesti.

Podsjećamo kako je Dvorac Gjalski otvorio svoja vrata prošlog vikenda, a novi vlasnik želi da Zagorci ožive dušu ovog prostora i da se u njemu ponovno počnu družiti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba