Na 14. sjednici Općinskog vijeća Gornje Stubice usvojen godišnji izvještaj o izvršenju proračuna i planova razvojnih programa općine za 2018. godinu, promijenjen i sastav Općinskog vijeća

Mandat ponovno aktivirala Kristina Rafaj, a Anamariju Poštek u Vijeću zamijenila Marija Labaš

Objavljeno: 20.06.2019. AB

Na sjednici Općinskog vijeća Gornje Stubice, održanoj u srijedu, većinom glasova općinskih vijećnika usvojen je godišnji izvještaj o izvršenju proračuna i planova razvojnih programa Općine Gornja Stubica za 2018. godinu.
Usvojena su i pripadajuća izvješća za 2018. godinu – o izvršenju održavanja komunalne infrastrukture, građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture, o izvršenju Programa socijalne skrbi, zatim Programa javnih potreba u kulturi i sportu, kao i izvješća o izvršenju Programa utroška sredstava od prodaje stanova na kojima postoji stanarsko pravom.
Svoj mandat u Općinskom vijeću ponovno je aktivirala općinska vijećnica Kristina Rafaj, a umjesto općinske vijećnice Anamarije Poštek, koja je svoj mandat u Općinskom vijeću stavila u mirovanje, u Općinskom vijeću sada je njezina zamjenica Marija Labaš.

Većinom glasova donesen je i Zaključak o prihvaćanju izvješća općinskog načelnika drugu polovicu 2018.godine, kao i Odluka o kupnji zemljišta za potrebe izgradnje reciklažnog dvorišta, te Odluka o davanju koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova na području općine Gornja Stubica. Jednoglasno je donesen i Zaključak o prihvaćanju Izvješća o općem stanju sigurnosti na području općine Gornja Stubica tijekom 2018. godine te Zaključak o prihvaćanju akata Vatrogasne zajednice Općine Gornja Stubica donesenih na 28. sjedinici Skupštine VZO Gornja Stubica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba