Nastavlja se Ljeto u Mariji Bistrici

Ljubitelji sporta moći će uživati u turniru ulične košarke, za najmlađe je pripremljen Veseli dječji dan, a za one malo starije susret mažoretkinja te predstava

Objavljeno: 20.06.2019. zagorjeinternational

Nastavlja se Ljeto u Mariji Bistrici, a produženi vikend donosi trostruki program. Tako u subotu mladi bistrički košarkaški, drugu godinu zaredom, organiziraju Turnir u uličnoj košarci (3 na 3). Početak je u 13 sati na igralištu Osnovne škole Marija Bistrica. U nedjelju se održava Veseli dječji dan, koji na središnjem trgu počinje u 10 sati. Nastupit će “Šarene loptice”, Mali folklor KUD-a “Laz”, te Dječje folklorne skupine KUD-a “Lovro Ježek” “Žveglice” i “Tičeki”. U 12.30 sati na rasporedu je 5. susret mažoretkinja u Mariji Bistrici, a od 19 sati predstava kazališta Šareni svijet “Hrvatskom u trenutku svakom avionom, brodom, vlakom”.

U utorak, na Dan Državnosti Republike Hrvatske, na rasporedu je još jedan Susret umirovljenika Krapinsko – zagorske županije, a u glazbenom programu nastupit će Zbor Udruge umirovljenika Marija Bistrica “Bistričko zvono”, te Limena glazba i Folklorna sekcija Kolovrti KUD-a ”Lovro Ježek” Marija Bistrica.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba