ŠTO KAŽETE, HOĆE LI I VAŠEM LJUBIMCU TO BITI POSLJEDNJE POČIVALIŠTE? Cijena ukopa ovisit će o težini ljubimca, a vjerojatno će biti između 300 i 1500 kuna

U Dumovcu se danas otvara groblje za kućne ljubimce “Spomengaj”

Objavljeno: 18.06.2019. zagorjeinternational

Danas se u Dumovcu otvara groblje za kućne ljubimce “Spomengaj”, koje se prostire na oko 12.700 četvornih metara, piše Telegram.hr. Groblje će se nalaziti na istoj adresi kao i sklonište, u Franjčevićevoj ulici 45, a vrijednost projekta je 15 milijuna kuna. S radom je trebalo započeti početkom 2018. godine, no odgođeno je do sada.
Posljednje počivalište za kućne ljubimce čine zgrada s prijemnim uredom i dvoranom za ispraćaje, krematorij s prostorom za prijem i obradu tijela, paviljon za ispraćaje i groblje za kućne ljubimce s mjestima za ukop i polaganje urni. Predviđeno je 2300 kazeta, u kojoj se nalaze po četiri ukupna mjesta, što znači da je kapacitet groblja gotovo 10 tisuća ukopnih mjesta.
Cijena ukopa ovisit će o težini ljubimca, a vjerojatno će biti između 300 i 1500 kuna. Na otvorenju će biti voditeljica Spomengaja Jasenka Haleuš, a očekuje se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba